Gastheer/vrouw voor door de week, De Boswerf

 

Gegevens organisatie:

Organisatie: Bezoekerscentrum De Boswerf  
Contactpersoon: Jan Mast
Functie contactpersoon: Beheerder
Adres: Prins Bernhardlaan 3
Postcode/plaats: 3706 BR Zeist
Telefoon: 030-6922393
E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Schriftelijke reageren kan naar: Omgevingsdienst regio Utrecht , t.a.v. team NDC, Postbus 461, 3700 AL Zeist.
Vacature:
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die door de week bezoekers gastvrij ontvangen en informeren over de activiteiten in de omgeving.
 

Doel van de organisatie:

 Het bezoekerscentrum De Boswerf is een prachtige, groene locatie in het Zeisterbos. Jaarlijks verwelkomen wij ruim 28.000 bezoekers, variërend van schoolklassen en kinderpartijtjes tot recreanten. Bij De Boswerf kunnen kinderen genieten in het natuurspeelbos. Voor jong en oud worden activiteiten georganiseerd als excursies, workshops, voorstellingen en evenementen. Ook geven wij informatie over de omgeving.  Door de week (en op zondag) is bezoekerscentrum De Boswerf geopend voor publiek.
De Boswerf is onderdeel van Team NDC van de Omgevingsdienst regio Utrecht.

 

Omschrijving van de werkzaamheden:

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die door de week bezoekers gastvrij ontvangen en informeren over de activiteiten in de omgeving. Ook verricht je lichte horecawerkzaamheden. Door het jaar heen worden diverse activiteiten als excursies en evenementen (o.a. de pompoenenmarkt) georganiseerd. Je helpt bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van deze activiteiten.
Wij zoeken mensen met een gastvrije houding voor jong en oud; die samen en zelfstandig kunnen werken; met interesse voor de natuur; in alle leeftijdscategorieën. Wij streven naar een gevarieerd team van jonge en oudere vrijwilligers. Wij bieden een bijzondere werkplek waar jij je zeker thuis zult voelen. De werktijden (min. 1 dagdeel per week) worden in overleg bepaald; persoonlijke en professionele begeleiding; beloning in natura; jaarlijks gezellige bijeenkomsten (o.a. met kerst en rond de zomer) voor de ongeveer 40 vrijwilligers.

 

Tijdsbesteding:

Minimaal 1 dagdeel per week.
 

Bijzonderheden:

U krijgt een onkostenvergoeding.