Wandelmaatje voor vrouw in Doorn

Gegevens organisatie:

Organisatie: Kwintes

Contactpersoon: Fieke Pennings

Functie contactpersoon: vrijwilligerscoordinator

Adres: Sitiolaan 4

Postcode/plaats: 3941PN Doorn

Telefoon: 0650896951

E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.kwintes.nl

Vacature:

Heb jij geduld en een rustig wandeltempo? Wil jij je wekelijks inzetten  Voel jij je betrokken bij mensen met een psychische kwetsbaarheid? Dan willen we graag met jou in gesprek.

Doel van de organisatie:

Kwintes levert een bijdrage aan een samenleving waarin mensen serieus genomen worden en het leven kunnen leiden dat bij hen past. Dat doen we door mensen met een (langdurige) psychiatrische kwetsbaarheid of psychosociale problemen te ondersteunen bij hun herstelproces. Daarbij geloven wij in veerkracht en samenwerken.

Omschrijving van de werkzaamheden:

 Een 65-jarige vrouw en wil graag wandelen in een rustig tempo. Zij woont in Doorn. Wie wil 1 keer in de week met haar wandelen?

Spreekt dit je aan? Dan gaan we eerst kennismaken. Als er een klik is spreken we steeds een bepaalde periode af.

Tijdsbesteding:

2 uur per week.

Bijzonderheden:

Kwintes biedt  jou:

•        Een zinvolle tijdsbesteding, een –nieuwe- uitdaging en onvergetelijke ervaringen in een maatschappelijke organisatie waarin de mens centraal staat.

•        Als vrijwilliger maak je deel uit van  een enthousiast en gezellig team en krijg je een vaste contactpersoon die je begeleidt.  Dat geldt ook bij een persoonlijk contact als ‘maatje’.

•        Daarnaast kun je vrijblijvend kiezen voor intervisie, training en/of scholing zodat je met plezier je vrijwilligerswerk doet.

•        Je bent WA verzekerd tijdens het vrijwilligerswerk.