Coördinator fondsenwerver Make-A-Wish Midden-Nederland

Gegevens organisatie

Organisatie: Make-A-Wish Midden-Nederland
Contactpersoon: Iris Bos
Telefoon: 0348 406080
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Doel van de organisatie

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte en geeft hen kracht om kind te zijn. Dit bereikt de stichting door de inzet van ruim 400 vrijwilligers door heel Nederland en door de inzet van 22 fulltimers vanuit het kantoor in Woerden. Als non-profit organisatie wordt het werk financieel mogelijk gemaakt door bijdragen van sponsors, donateurs en opbrengsten van regionale en landelijke acties. Steun jij Make-A-Wish Nederland door vrijwilligerswerk te doen?

Werkzaamheden

Als Coördinator Fondsenwerving ben je de coördinator van de regionale en landelijke acties en het aanspreekpunt voor kantoor voor wat betreft het aanmelden, ontwikkelen en afronden van een regionale actie. Je initieert en ondersteunt regionale acties, in samenwerking met andere vrijwilligers uit de Marketinggroep, met als doel gelden binnen te halen voor Make-A-Wish Nederland en de naamsbekendheid van Make-A-Wish Nederland in de regio uit te breiden. Je handelt hierbij proactief en boort netwerken aan. Als Coördinator Fondsenwerving ben je samen met de Coördinator Marketinggroep, Coördinator Wensgroep en de Coördinator Communicatie onderdeel van het RMT (Regio Management Team) van de betreffende regio.

Bij deze functie werk je vanuit huis en op locatie. Tevens neem je actief deel aan vergaderingen en trainingsdagen die vanuit Make-A-Wish Nederland worden aangeboden.

Taken

Proactief benader je de lokale markt binnen de regioJe maakt gebruik van je netwerk en onderhoudt contacten met regionale relatiesJe onderhoudt contact met de Vrijwilligers Fondsenwerving en delegeert de regionale werkzaamheden in samenwerking met de Coördinator MarketinggroepJe zorgt voor de financiële afwikkeling van de actiesJe beheert het promotiemateriaal zoals folders, wenskranten, video's, materiaal voor presentaties, standbouw en merchandiserartikelenJe helpt mee met landelijke acties die worden uitgezet in de regioJe werkt samen met Coördinatoren uit andere regio´s

De coördinator fondsenwerving die wij zoeken:

Heeft een afgeronde HBO opleidingHeeft een uitgebreid netwerk en zet deze inIs commercieel, communicatief en organisatorisch zeer sterkKan gestructureerd werkenIs bereid te werken met ons CRM computer systeemVervult de ambassadeursrol van de organisatieIs flexibel in tijd en inzet. Het gaat om gemiddeld 10 uur per weekBeschikt over een rijbewijs en een autoIs woonachtig in de betreffende regio

Bijzonderheden

Je wilt je vrijwilliger inzetten, bent een commerciële en creatieve organisator, die zowel zelfstandig als binnen een team kan werken. Iemand die zorgt voor de perfecte uitvoering van de lokale en/of landelijke actie. Daarnaast ben je stressbestendig, flexibel en communicatief vaardig. Je bent representatief en beschikt over inlevingsvermogen en bent de spil in de regio.

Solliciteer direct via deze link en stuur ons je sollicitatiebrief, motivatie en CV. Meer informatie over onze vacatures kun je vinden op: http://www.makeawishnederland.org/vacatures/ . Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Iris Bos via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via telefoonnummer 0348-408060.