Diverse vrijwilligers voor Museum Oud Amelisweerd, MOA

Gegevens organisatie:

Organisatie: Museum Oud Amelisweerd | MOA
Contactpersoon: AnneMarie van der Bult
Functie : vrijwilligerscoördinatie-administratie
Adres: Koningslaan 9
Postcode/plaats: 3981 HD Bunnik
Telefoon: 030-890 54 60
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.moa.nl 
 

Vacature:

1. vrijwilliger ondersteuning sponsorwerving (ca. 8 uur per week)
MOA is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor de secretariële ondersteuning van de  sponsorwerving van Museum Oud Amelisweerd. 
      De vrijwilliger ondersteuning sponsorwerving beheert het bestand van begunstigers in alle categorieën en houdt het actueel en overzichtelijk. De vrijwilliger zorgt voor het opnemen in het bestand van nieuwe begunstigers en regelt een “soepele” manier van betalen, verzorgt de communicatie met de begunstigers dwz. beantwoordt e-mails en telefoons, geeft informatie , verzorgt de uitnodigingen voor de previews, verstuurt de nieuwsbrief, houdt begunstigers op de hoogte van het randprogramma.  Hij/zij assisteert zo nodig bij de rondleidingen voor potentiële begunstigers.
     
 v2. Vrijwilliger administratieve organisatie (ca. 4 uur per week)
De vrjiwilliger administratieve organisatie bij Museum Oud Amelisweerd ondersteunt het museum en de externe financiële administratie bij het goed verlopen van de interne processen en de financiële en de projectadministratie. Affiniteit met administratie of administratieve werkzaamheden is hierbij vereist.
     
3. Coördinatoren bezoekerscentrum (ca. 8 uur per week)
De coördinatoren bezoekerscentrum zijn de spil in het invullen en organiseren van een programma voor het bezoekerscentrum van landgoed Oud Amelisweerd. De coördinator doet dit samen met de landgoedpartijen (ondernemers, stichtingen, vrienden van Amelisweerd, het Buurtschap, Natuurmonitors etc.). De coördinatoren hebben affiniteit met het landgoed, staan boven de partijen, zijn enthousiasmerend, resultaatgewerkt, teamwerkers, goede planners en hebben praktisch inzicht. De coördinatoren maken deel uit van het vrijwilligersteam van Museum Oud Amelisweerd maar vallen qua verantwoordelijkheid onder de stuurgroep bezoekerscentrum.
  

Doel van de organisatie

MOA is een huis van kunst waarin aan de hand van 3 unieke collecties; de historische buitenplaats, de Armando collectie en de collectie Chinese behangsels, de wezenlijke en universele relatie tussen mens en zijn natuur in verleden, heden en toekomst onderzocht, verdiept en in samenhang gepresenteerd wordt.
Ook zijn wij altijd op zoek naar gidsen en rondleiders om de bezoekers wegwijs te maken in het landhuis en rondleidingen te geven aan groepen. Vraag eens informatie aan AnneMarie van der Bult (zie boven).
 

Bijzonderheden

MOA biedt een boeiende en dynamische werkomgeving, een leuk team, gezellige activiteiten en deskundigheidsbevordering voor de functie.