Vrijwilligster gezocht voor kleine uitjes met bewoonster

Gegevens organisatie:

Organisatie: Lievegoed, Woonvoorziening Wederik, Driebergen
Contactpersoon: Geer van Rossum
Functie contactpersoon: Persoonlijk begeleidster
Adres: Meenkselaan 2a
Postcode/plaats: 3972JR Driebergen
Telefoon: 0343-538700
E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacature:

Wij zoeken voor een van onze bewoonsters (54 jaar, lichte verstandelijke beperking) een vrijwilligster die af en toe met haar een kopje koffie in het dorp kan drinken, een kleine wandeling maken, of een klein uitstapje naar Zeist kan doen.
 

Doel van de organisatie:

Woonvoorziening voor volwassenen met een lichte verstandelijke beperking.

 

Omschrijving van de werkzaamheden:

Eens per maand haar een bezoek brengen, om samen erop uit te gaan bijvoorbeeld naar het dorp, een boodschapje doen, kopje koffie drinken, of een middagje Zeist.
Bewoonster heeft diabetes, maar kan zichzelf redelijk redden. Het prikken en insulinespuiten gebeurt door de begeleiding; bij een klein uitje hoeft zij tussendoor niet verzorgd te worden. Vrijwilligster wordt door de begeleiding ingepraat over wat er nodig is.
Bewoonster kan goed communiceren en houdt van gezelligheid.
 

Tijdsbesteding

Eens per maand 2 à 3 uur.

 
 
 
NB. Met het opsturen van dit formulier naar Welnuh geeft u tevens toestemming deze vacature te plaatsen in het katern van Welnúh in de Kaap, de Nieuwsbrief van Welnuh en deze te gebruiken voor de sociale media. Tussentijdse wijzigingen kunt u doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien de vacature is vervuld, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Vacatures worden een jaar na plaatsing automatisch verwijderd.