Wandelliefhebber met spierballen

Gegevens organisatie:
 
Organisatie:  ISZ de Brug locatie Beukenstein
Contactpersoon:  Ellen Kelly    
Functie:  coördinator vrijwilligerswerk

Adres:  Hoofdstraat 57
Postcode/plaats:  3971 NC  Driebergen
Telefoon:  0343 517841
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.iszdebrug.nl
 

Vacature: 

Wandelliefhebber met spierballen gezocht. Voor een licht dementerende meneer in een duwrolstoel zijn we op zoek naar een wandelliefhebber die 1 of 2 keer per week een uurtje met hem wil wandelen.

 

Doel van de organisatie:

ISZ De Brug wil een toonaangevende zorginstelling zijn, waar we zorgen voor elkaar. Onze inzet is dat elke bewoner en cliënt zich thuis en veilig voelt bij ons. Onze prioriteit is niet in de eerste plaats om dagen toe te voegen aan het leven, maar om leven toe te voegen aan de dagen.
Belangrijk in onze visie is dat iedereen uitgedaagd wordt om een bijdrage te leveren. Bij ISZ De Brug vinden we teamwork belangrijk, samen staan we voor goede zorg. Met 'samen'bedoelen wij iedereen die betrokken is bij deze zorg, bewoners, naasten van bewoners, vrijwilligers en medewerkers. We gaan ervan uit dat elk mens uniek en van waarde is, een individu en tegelijk deel van een groter geheel. Vanuit onze christelijke identiteit zijn we een dynamische, open leefgemeenschap, waar iedereen zichzelf kan zijn. We bieden een sfeer van zorg en aandacht voor elkaar.
 

Omschrijving van de werkzaamheden:

Samen met meneer wekelijks wandelen.
 

Tijdsbesteding:

1 of 2 keer per week 1 tot 2 uur.

 

Bijzonderheden:

Meneer zit in een kleine rolstoel en kan binnenshuis nog wel stukjes lopen. Hij maakt ook graag een praatje en houdt erg van zingen en de natuur.