Beheerder moestuin Zonheuvel Doorn

Gegevens organisatie:

Organisatie: Landgoed Zonheuvel
Contactpersoon:  Roland Delnoij
Functie: Algemeen manager van Landgoed Zonheuvel
contactpersoon: Frodo de Valk
Adres:
Amersfoortseweg 98
Postcode/plaats:
3941 EP Doorn
Telefoon:
0343-473371
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.landgoedzonheuvel.nl
 

Vacature:

Landgoed Zonheuvel beschikt over een eigen moestuin. De keuken van Restaurant Fleuri maakt gebruik van duurzame ingrediënten zoals groenten, fruit en kruiden uit de eigen biologische moestuin!
In de moestuin verbouwen we seizoensproducten, zoals kool, aardbeien, rabarber, kruisbessen, prei, aardappelen, sla soorten, paprika’s, vleestomaten en bietjes. Daarnaast biedt de moestuin een volledige kruidentuin met onder andere peterselie, munt, basilicum, bieslook, dille, dragon, kervel, koriander, oregano, rozemarijn, selderie, etc. Bij Landgoed Zonheuvel staat duurzaamheid centraal. De tuin is daarom volledig biologisch, zonder bestrijdingsmiddelen en de gewassen volgens een biologisch teelplan gekweekt.
Werkzaamheden zijn spitten, schoonmaken, telen en alle andere voorkomende werkzaamheden.
Heb je groene vingers en breng je tijd graag door in de natuur van Utrechtse Heuvelrug? Maak dat kenbaar via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Doel van de organisatie:

Landgoed Zonheuvel is een hotel- en conferentiecentrum gelegen in het groen van de Utrechtse Heuvelrug, op slechts 5 minuten rijden van de A12.  Landgoed Zonheuvel beschikt over 33 conferentie- en vergaderzalen waaronder een congreszaal tot 550 gasten. De zalen zijn verdeeld over een viertal gebouwen met ieder zijn eigen (historische) karakter! Met de 110 hotelkamers, een restaurant tot 350 personen en de ligging in de Kaapse Bossen maakt dat het de ideale plek is om bijeenkomsten en trainingen te organiseren.

Op Landgoed Zonheuvel werken wij tevens aan het vormgeven van het Huis van arbeidsverhoudingen. Dit is de ontmoetingsplaats waar werkgevers, werknemers, wetenschappers en politici elkaar leren vinden op maatschappelijke  uitdagingen en samenwerkingsthema’s. 
Landgoed Zonheuvel is tevens thuisbasis van SBI Formaat, één van de grootste organisaties in Nederland voor training & advies op het gebied van medewerkersparticipatie. Vanuit verbinding ontstaat boeiende verbetering. 

Tijdsbesteding

Werkuren zijn naar eigen inzicht.

Bijzonderheden

– Materialen en benodigdheden worden volledig vergoed
– Geen werkvergoeding, wel reiskosten vergoeding
– Geen huur van de Moestuin
– Als beheerder deel je natuurlijk mee in de oogst, in samenspraak met het restaurant
– Je ontvangt korting voor dineren op Landgoed Zonheuvel