Overblijfmedewerker op basischool Doorn, Lunchkidz

Gegevens organisatie:

Organisatie: LUNCHKIDZ                                            
Contactpersoon: Herna van Diest | Manon ten Hove
Functie : Bestuurders  
contactpersoon: Herna van Diest | Manon ten Hove
Adres: van Beekweg 7
Postcode/plaats: 3851 LP Ermelo           
Telefoon: 06 12764943 |06 55804483
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.         
Website: www.lunchkidz.nl    
 

Vacature:

Overblijfmedewerker, tussen de middag op basisschool de Sterrenboog in Doorn.

Doel van de organisatie:

In LUNCHKIDZ vinden zowel ouders als kinderen en scholen een betrouwbare partner voor de organisatie van zowel het overblijven als de verzorging van pleinwachten. Tussenschoolse opvang afgestemd op de wensen en faciliteiten van de school en de schoolvisie. Dat is wat LUNCHKIDZ biedt.
 

Omschrijving van de werkzaamheden:

Vanaf 22 augustus zijn wij voor basisschool De Sterrenboog in Doorn op zoek naar Overblijfmedewerkers. Werk je graag met kinderen, ben je enthousiast en misschien ook nog creatief? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij verzorgen op diverse basisscholen het overblijven tussen de middag. Wij streven naar een gezellige, veilige en relaxte overblijf. De kinderen moeten een ontspannen en gezellige overblijf hebben, dat staat bij ons op nr 1.
Creativiteit in alle vormen speelt hierin een grote rol. De middagpauze is van 12.00 tot 13.00 uur. Samen met een overblijfteam verzorg je een gezellige overblijf voor een groep kinderen. Je bent minimaal één dag per week beschikbaar tijdens de uren van de tussenschoolse opvang, maar liefst meerdere dagen. Je ontvangt werkbegeleiding en er wordt je jaarlijks een cursus aangeboden.
 
Functie-eisen / gevraagde competenties : – graag met kinderen werken – betrouwbaar – enthousiast – daadkrachtig – goede beheersing Nederlandse taal.
 

Tijdsbesteding:

Van Ongeveer 11.45 uur tot 13.15 uur.
 

Bijzonderheden:

Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding van € 9.- per overblijfbeurt. We zoeken medewerkers voor de maandag, dinsdag, donderdag en de vrijdag.