Chatptoject één op één Humanitas

Gegevens organisatie:

Organisatie: Humanitas Chatproject
Contactpersoon: A. Przygodzka (v)
Functie coördinator vrijwilligerswerk
contactpersoon:  
Adres: Sarphatistraat 4
Postcode/plaats: 1000 AB Amsterdam
Telefoon: 0651114229
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.hetluisterendoog.nl
 

Vacature:

Voor het Chatproject `Het Luisterend Oog` zijn we op zoek naar vrijwilligers die via één op één chat ondersteuning willen bieden aan mensen in isolement. Wil jij vanuit gelijkwaardigheid en respect deelnemers terzijde staan, dan zijn wij  op zoek naar jou!


Doel van de organisatie:

Humanitas wil via dit project eenzame mensen mogelijkheden bieden tot contact, een gesprek van mens tot mens via de chat.

Ieder mens heeft behoefte aan contact met anderen. Er zijn momenten waarop je contacten verliest of even nergens terecht kunt. Soms is het moeilijk om je verhaal te vertellen aan de mensen om je heen. Humanitas kan dan een luisterend ‘oog’ bieden. Via het Internet kunnen mensen in een isolement chatten met vrijwilligers die naar hen luisteren en met hen meedenken.

Omschrijving van de werkzaamheden:

Het chatten doe je vanuit je eigen huis. Het is belangrijk dat je beschikt over een computer (of tablet/ipad) en een stabiele internetverbinding. Wij zoeken mensen die zich minstens een dagdeel (middag of avond) per week willen inzetten. Die redelijk snel kunnen typen en ervaring hebben met computers.
Wij zorgen voor training en begeleiding, verzekeringen en onkostenvergoeding. En vooral bieden wij je een kans om deel te nemen aan een nieuw en uitdagend project!
Studenten kunnen met dit vrijwilligerswerk studiepunten verkrijgen.

Tijdsbesteding:

3-4 uur per week.

Bijzonderheden:

We bieden  training vooraf (3 dagdelen) en intervisiebijeenkomsten elke 6 weken.