Activiteitenbegeleider textiele werkvormen, De Inloop Driebergen, Kwintes

Gegevens organisatie:

Organisatie: Kwintes
Contactpersoon: Fieke Pennings
Functie contactpersoon: coördinator vrijwillige inzet
Adres: Laan van Vollenhove 3213
Postcode/plaats: Zeist
Telefoon: 0650896951
E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Vacature:

Met bezoekers van De Inloop  Friebergen, Boslaan 1, samen aan de slag met textiele werkvormen, o.a. wol vilten, breien en haken, afhankelijk van de vraag van de bezoekers.
 

Doel van de organisatie:

De Inloop Driebergen geeft gelegenheid voor ontmoeting, voor het delen van talenten, voor het opdoen van kennis maar ook een gelegenheid om je kennis te delen met anderen. Doel is dat iedereen kan mee doen in de samenleving. De Inloop is er voor iedereen die graag anderen willen ontmoeten op een laagdrempelige manier.
De Inloop is er voor iedereen, met speciale aandacht voor mensen die kwetsbaar in het leven staan. We houden de kosten zo laag mogelijk, door inzet van de talenten van onze vrijwilligers en bezoekers.

 

Omschrijving van de werkzaamheden:

Elke vrijdagmiddag komen bezoekers bij de Inloop om samen creatief aan de slag te gaan met textiel. Het sociale aspect is minstens zo belangrijk als het creatief bezig zijn. Bezoekers en vrijwilligers inspireren elkaar. Als vrijwilliger ben je creatief ingesteld op het gebied van textiel en weet je in te spelen op vragen die er zijn. De grootte van de groep varieert van 2- 8 personen.
Eindverantwoordelijkheid ligt bij de coördinator van de Inloop, welke meestal ook aanwezig is.
 

Tijdsbesteding:

1 x per week op vrijdagmiddag  13.00 uur tot 15.30 uur.
 

Bijzonderheden:

Wij bieden: een gezellig, enthousiast en betrokken team van mensen; ondersteuning in je werk door een vast contactpersoon; scholingsmogelijkheden.