Vrijwilliger voor de dieren bij het Zonnehuis, QuaRijn   

 

Gegevens organisatie

Organisatie: QuaRijn, locatie Het Zonnehuis

Contactpersoon: Ivette Albertazzi
Functie contactpersoon: Adviseur vrijwilligerswerk
Adres: Bergweg 2
Postcode/plaats: 3941 RB Doorn
Telefoon: 0343-474713
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Website: www.gekopdezorg.nl en www.QuaRijn.nl

Vacature

Op het door bomen omgeven terrein van het Zonnehuis is een mooie dierenweide, waar onze cliënten en hun bezoekers veel plezier aan beleven. Houdt u van dieren en vindt u het fijn om buiten aan de slag te zijn? Dan bent u de vrijwilliger die wij zoeken.

Omschrijving van de werkzaamheden

Het voeren van de dieren, de hokken schoonmaken en de voedselvoorraad in de gaten houden.

Tijdsbesteding

Een of enkele uren per week, ’s ochtends of aan het eind van de middag, vroeg in de avond.  Dagen en tijden in overleg.

Bijzonderheden

Wat verwachten wij van u?
• u houdt van dieren
• u bent betrouwbaar

• u kunt goed zelfstandig werken

Wat bieden wij?

• zinvol vrijwilligerswerk
• goede instructie en begeleiding
• een vaste contactpersoon

• een reiskostenvergoeding als u niet in Doorn woont

• een WA- en ongevallenverzekering tijdens de werkzaamheden

Woonzorgcentrum het Zonnehuis is prachtig gelegen aan de rand van Doorn en biedt zorg aan mensen met lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen.

 

Doel van de organisatie

QuaRijn ondersteunt levenskwaliteit en menselijke waardigheid. We richten ons op ouderen, hun naasten en hun hulpverleners in de regio. We staan open voor iedereen ongeacht levensovertuiging of maatschappelijke beschouwing. We hebben woonzorgcentra en woonzorgcomplexen in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede en een Kennis- en Behandelcentrum in Doorn en in Veenendaal. Er werken bij ons zo'n 1200 medewerkers en 600 vrijwilligers. Hierdoor zijn we altijd in de buurt. Dichtbij, nieuwsgierig, gedreven en met vertrouwen, zijn de kernwaarden van waaruit we werken.

QuaRijn wil dat senioren zo lang mogelijk zo zelfstandig mogelijk kunnen leven in hun eigen buurt, zoals ze gewend zijn. Dit kan omdat we zowel wonen, welzijn als zorgmogelijkheden hebben, ook gespecialiseerde. We sluiten aan bij de persoonlijke situatie van onze cliënt.