(Mantel)zorgvrijwilliger voor dame (75) in Leersum, Welnúh

Gegevens organisatie:

Organisatie: Stichting Welnuh

Contactpersoon: Nancy Hooijer

Functie contactpersoon: Projectleider (mantel)zorgvrijwilligers

Adres: Kampweg 20-22

Postcode/plaats: 3940 AA Doorn

Telefoon: 0343-523013/ 06 30410931

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacature:

Wij zoeken een vrijwilligster die om de week op dinsdagmiddag tijd heeft voor mevrouw K uit Leersum. Mevrouw is 75 jaar en dementerend en vindt het daardoor erg moeilijk om alleen te zijn. Haar man wil graag op de dinsdagmiddag bridgen maar kan haar niet goed alleen laten. Mevrouw wil graag even wandelen met haar rollator of familie bezoeken. Heeft u een auto en vindt u het fijn om deze dame met uw gezelschap te verblijden? Neem dan contact op.

Doel van de organisatie:

Welnúh is een welzijnsstichting en heeft de gehele gemeente Utrechtse Heuvelrug als werkgebied. Dat betekent de dorpen Doorn, Driebergen, Amerongen, Maarn, Leersum, Maarsbergen en Overberg.
Welnúh wil door middel van haar activiteiten een bijdrage leveren aan het individuele en maatschappelijke welzijn van inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Welnúh richt zich met haar activiteiten op alle leeftijds- en doelgroepen binnen de samenleving. Daarnaast is er speciale aandacht voor die personen, leeftijds- en/of doelgroepen, die door diverse factoren kwetsbaar zijn binnen de samenleving of zelfs de aansluiting met die lokale samenleving dreigen te verliezen of al verloren hebben.

 Omschrijving van de werkzaamheden:

Met regelmaat ( om de week op dinsdag en verder in overleg) spreekt de (mantel)zorg vrijwilliger af met mevrouw K. De invulling en frequentie zijn in overleg. Mevrouw gaat graag met haar rollator een klein stukje wandelen buiten of even het centrum in voor een kopje koffie of familie bezoeken.

Tijdsbesteding

Gemiddeld elke week een afspraak.