(Mantel)zorgvrijwilliger voor heer in Leersum, Welnúh

Gegevens organisatie:

Organisatie: Stichting Welnuh

Contactpersoon: Nancy Hooijer

Functie contactpersoon: Projectleider (mantel)zorgvrijwilligers

Adres: Kampweg 20-22

Postcode/plaats: 3940 AA Doorn

Telefoon: 0343-523013/ 06 30410931

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacature:

Wij zoeken een vrijwilliger die regelmatig bij de heer R komt om hem gezelschap te houden zodat zijn partner even haar handen vrij heeft. De heer R is 73 jaar en is beginnend dementerend. De heer is slecht ter been en kan niet meer alleen op pad.

Doel van de organisatie:

Welnúh is een welzijnsstichting en heeft de gehele gemeente Utrechtse Heuvelrug als werkgebied. Dat betekent de dorpen Doorn, Driebergen, Amerongen, Maarn, Leersum, Maarsbergen en Overberg.
Welnúh wil door middel van haar activiteiten een bijdrage leveren aan het individuele en maatschappelijke welzijn van inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Welnúh richt zich met haar activiteiten op alle leeftijds- en doelgroepen binnen de samenleving. Daarnaast is er speciale aandacht voor die personen, leeftijds- en/of doelgroepen, die door diverse factoren kwetsbaar zijn binnen de samenleving of zelfs de aansluiting met die lokale samenleving dreigen te verliezen of al verloren hebben.

 Omschrijving van de werkzaamheden:

Met regelmaat spreekt de (mantel)zorg vrijwilliger af met de heer R en zijn vrouw. De invulling en frequentie zijn in overleg. Samen even naar buiten is fijn maar omdat de heer slecht ter been is kan dit maar een klein stukje. Verder leest hij graag de krant en vindt hij het fijn om te praten over zijn arbeidsverleden als docent. Heeft u tijd en zin om deze heer gezelschap te houden zodat zijn vrouw even tijd voor zichzelf heeft?

Tijdsbesteding

Gemiddeld elke week een afspraak maar ook dit is in overleg.