(Mantel)zorgvrijwilliger voor dame (91) in Leersum, Welnúh

Gegevens organisatie:

Organisatie: Stichting Welnuh

Contactpersoon: Nancy Hooijer

Functie contactpersoon: Projectleider (mantel)zorgvrijwilligers

Adres: Kampweg 20-22

Postcode/plaats: 3940 AA Doorn

Telefoon: 0343-523013/ 06

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacature:

Wij zoeken een vrijwilligster die regelmatig met mevrouw B uit Leersum even naar buiten wil in de rolstoel. Mevrouw is 91 jaar en dementerend maar gaat graag nog even naar buiten. Haar dochter zorgt dagelijks voor haar maar als een vrijwilliger af en toe met mevrouw naar buiten kan, ontlast dit ook even haar zorgen.

Doel van de organisatie:

Welnúh is een welzijnsstichting en heeft de gehele gemeente Utrechtse Heuvelrug als werkgebied. Dat betekent de dorpen Doorn, Driebergen, Amerongen, Maarn, Leersum, Maarsbergen en Overberg.
Welnúh wil door middel van haar activiteiten een bijdrage leveren aan het individuele en maatschappelijke welzijn van inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Welnúh richt zich met haar activiteiten op alle leeftijds- en doelgroepen binnen de samenleving. Daarnaast is er speciale aandacht voor die personen, leeftijds- en/of doelgroepen, die door diverse factoren kwetsbaar zijn binnen de samenleving of zelfs de aansluiting met die lokale samenleving dreigen te verliezen of al verloren hebben.

 Omschrijving van de werkzaamheden:

Met regelmaat spreekt de (mantel)zorg vrijwilliger af met mevrouw B en haar dochter, mantelzorger. De invulling en frequentie zijn in overleg. Mevrouw gaat graag in de rolstoel even naar buiten of even het centrum in voor een kopje koffie. Gaat u met haar op pad?

Tijdsbesteding

Gemiddeld elke week een afspraak maar ook dit is in overleg.