Mantel)zorgvrijwilliger voor een vrolijk heer in Leersum, Welnúh

Stichting Welnuh
Contactpersoon: Nancy Hooijer
Functie contactpersoon: Projectleider (mantel)zorgvrijwilligers
Adres: Kampweg 20-22
Postcode/plaats: 3940 AA Doorn
Telefoon: 0343-523013/ 06 30410931
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
Vacature
Wij zoeken een vrijwilliger die regelmatig bij de heer V. uit Leersum komt om hem gezelschap te houden, samen te schaken of op pad te gaan. De heer V 95 jaar en is dementerend. De heer is slecht ter been en kan niet makkelijk meer alleen op pad.
 
Doel van de organisatie:
Welnúh is een welzijnsstichting en heeft de gehele gemeente Utrechtse Heuvelrug als werkgebied. Dat betekent de dorpen Doorn, Driebergen, Amerongen, Maarn, Leersum, Maarsbergen en Overberg.
Welnúh wil door middel van haar activiteiten een bijdrage leveren aan het individuele en maatschappelijke welzijn van inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Welnúh richt zich met haar activiteiten op alle leeftijds- en doelgroepen binnen de samenleving. Daarnaast is er speciale aandacht voor die personen, leeftijds- en/of doelgroepen, die door diverse factoren kwetsbaar zijn binnen de samenleving of zelfs de aansluiting met die lokale samenleving dreigen te verliezen of al verloren hebben.
 
Omschrijving van de werkzaamheden:
Met regelmaat spreekt de (mantel)zorg vrijwilliger af met de heer V. De invulling en frequentie zijn in overleg. In verband met dagbesteding wil de heer graag afspreken op donderdagmiddag of in het weekend. Samen even naar buiten is fijn maar omdat de heer slecht ter been is kan dit maar een klein stukje. Verder schaakt en damt hij graag en vindt hij het fijn om te praten over sport. Hij gaat ook graag met de auto even op pad om ergens een kop koffie te drinken. Heeft u tijd en zin om deze heer gezelschap te houden en een leuke tijd te bezorgen, neem dan snel contact op.
 
Tijdsbesteding
Gemiddeld elke week een afspraak maar ook dit is in overleg.