PR vrijwilliger De Inloop Driebergen

Gegevens organisatie

Organisatie: Kwintes /  De Inloop 

Contactpersoon: Fieke Pennings

Plaats: Driebergen

Telefoon: 06 508 96 951

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

website: www.deinloopdriebergen.nl 

 

Vacature

PR vrijwilliger

Doel organisatie

Kwintes ondersteunt mensen met een (langdurige) psychiatrische kwetsbaarheid of psychosociale problemen bij hun herstelproces. Kwintes werkt met jouw talent aan goede zorg. Daarbij staat de relatie centraal en werken we vanuit menselijke gelijkwaardigheid, veiligheid en wederzijdse respect.
 
De Inloop is er voor iedereen. We houden de kosten zo laag mogelijk, zodat iedereen ook mee kan doen, meestal gratis, door inzet van de talenten van onze vrijwilligers en bezoekers.
De Inloop Driebergen geeft gelegenheid voor ontmoeting, voor het delen van talenten, voor het opdoen van kennis maar ook een gelegenheid om je kennis te delen met anderen. Doel is dat iedereen kan mee doen in de samenleving.

Overzicht werkzaamheden

• het actueel bijhouden van de website.
• het schrijven van een maandelijkse nieuwsbrief.
• het zelf maken van activiteitenposters.
• Het bekend maken van activiteiten en ander nieuws op andere websites, zoals Nextdoor, MijnBuurtwelzijn en online-Nieuwsberichten in plaatselijke krant.

De coördinator van de Inloop levert informatie aan en is meestal aanwezig tijdens de Inlooptijden. Daarnaast zijn er altijd andere vrijwilligers aanwezig om mee samen te werken.

Tijdsbeslag

1 x per week een middag van 13.00 uur tot 15.30 uur, op dinsdag, donderdag

Bijzonderheden

We zorgen ervoor dat alles voor jou als vrijwilliger goed geregeld is en bieden jou onvergetelijke ervaringen, waardevolle ontmoetingen, een zinvolle tijdsbesteding, boeiende bijeenkomsten en enthousiaste collega’s.
Je bent WA verzekerd tijdens het vrijwilligerswerk.