Webredacteur Stichting Labyrint-In Perspectief

Gegevens organisatie


Organisatie: Stichting Labyrint-In Perspectief
Contactpersoon: Agda van Heeringen
Functie: Vrijwilligerscoördinator
Adres: Stationsplein 125
Postcode/plaats: 3818 E Amersfoort
Telefoon: 033-3032355
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.labyrint-in-perspectief.nl 

Vacature

(Web)redacteur met affiniteit voor de ggz

Doel van de organisatie

Stichting Labyrint-In Perspectief (LIP) is een landelijke organisatie voor familieleden en andere directbetrokkenen van mensen met psychische of psychiatrische problemen, en voor hieraan gerelateerde psychiatrische patiënten zelf.
De stichting streeft naar een individueel, sociaal en maatschappelijk leefbare situatie voor familieleden, en andere direct betrokkenen van psychiatrische patiënten. In toenemende mate blijken mantelzorgers zelf ook gebruik te maken van de geestelijke gezondheidzorg.
e stichting biedt ondersteuning aan familieleden en directbetrokkenen van alle psychiatrische patiënten, ongeacht de diagnose.
De kernactiviteiten zijn lotgenotencontact, voorlichting en belangenbehartiging.

Omschrijving van de werkzaamheden

De redacteur beheert zelfstandig de inhoud van de website, stelt de geregeld verschijnende digitale nieuwsbrieven van de organisatie samen en draagt zorg voor de verzending.Hij/zij is op de hoogte van de relevante ontwikkelingen binnen de GGZ.

Tijdsbesteding

5 uur per week

Bijzonderheden

Als u de link met de volledige vacaturetekst kan vermelden bij de vacature, dan krijgt de kandidaat-vrijwilliger meer informatie over de functie-inhoud. Voor de volledigheid voeg ik bij de mail ook het pdf-bestand met de volledige vacaturetekst toe.
http://labyrint-in-perspectief.nl/labyrint-perspectief-zoekt
Onze organisatie is gevestigd in Amersfoort. We zoeken iemand die zowel op kantoor als vanuit huis kan/wil werken. Daarom kijken we ook in een straal om Amersfoort heen.