Maatje voor vijver en boodschappen

Gegevens organisatie:

Organisatie: Handjehelpen
Contactpersoon: Vera Maas
Functie contactpersoon: Regiocoördinator Utrechtse Heuvelrug
Adres: Pallas Athenedreef 12
Postcode/plaats: 3561PE Utrecht
Telefoon: 06-46581883
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.handjehelpen.n l

Vacature:

Dhr. de Koning (80 jr) is graag in zijn tuin te vinden en zijn vijver is zijn grote trots. Doordat hij Postpolio heeft verliest hij steeds meer van zijn spierkracht en worden ook zijn ogen slecht. Zelf de vijver bijhouden lukt niet goed meer. Welke andere vijverliefhebber wil hem komen helpen hiermee? Ook een vrijwilliger om 1x per week een boodschappenlijstje te maken en daarna samen de boodschappen te doen zou hem erg helpen.

Doel van de organisatie:

Het bieden van praktische hulp aan kinderen en volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke of sociale beperking, chronische ziekte of psychische stoornis of gedrag dat om extra zorg en aandacht vraagt én hun mantelzorgers. Kijk op www.handjehelpen.nl voor meer informatie of andere leuke vrijwilligersvacatures bij jou in de buurt.

Omschrijving van de werkzaamheden:

Opzoek naar een maatje die samen de vijver van meneer wilt bijhouden en samen boodschappen gaan doen.

Tijdsbesteding:

1-4 uur per week of per maand (in overleg)

Bijzonderheden:

Vrijwilligers worden zorgvuldig aan een hulpvrager gekoppeld voor een langere periode.Naast individuele begeleiding is er een uitgebreid scholings- en begeleidingsaanbod.Vrijwilligers kunnen vragen om een reiskostenvergoeding. Daarnaast wordt er een verklaring omtrent het gedrag (VOG) aangevraagd bij een aanmelding.