Maatje voor wandelen in Driebergen

Gegevens organisatie:

Organisatie: Handjehelpen
Contactpersoon: Vera Maas
Functie contactpersoon: Regiocoördinator Utrechtse Heuvelrug
Adres: Pallas Athenedreef 12
Postcode/plaats: 3561PE Utrecht
Telefoon: 06-46581883
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.handjehelpen.nl 

Vacature:

Maartje (54 jr) is een vriendelijke vrouw die altijd in Utrecht heeft gewoond, maar omdat de woning daar niet goed voor haar gezondheid (COPD) was is ze in Driebergen komen wonen. Nu zou ze hier graag meer contacten opdoen. Wie houdt, net als Maartje van wandelen en winkelen? Omdat Maartje 4 dagen werkt spreekt ze graag 1x per 14 dagen af. In overleg op donderdag, zaterdag of zondag. Een vrijwilliger die begrip heeft als ze aangeeft dat er teveel stress is zou fijn voor haar zijn.

Doel van de organisatie:

Het bieden van praktische hulp aan kinderen en volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke of sociale beperking, chronische ziekte of psychische stoornis of gedrag dat om extra zorg en aandacht vraagt én hun mantelzorgers. Kijk op www.handjehelpen.nl voor meer informatie of andere leuke vrijwilligersvacatures bij jou in de buurt.

Omschrijving van de werkzaamheden:

Opzoek naar een maatje die houdt van wandelen.

Tijdsbesteding:

1x per 14 dagen, 1 a 2 uurtjes (in overleg)

Bijzonderheden:

Vrijwilligers worden zorgvuldig aan een hulpvrager gekoppeld voor een langere periode.Naast individuele begeleiding is er een uitgebreid scholings- en begeleidingsaanbod.Vrijwilligers kunnen vragen om een reiskostenvergoeding. Daarnaast wordt er een verklaring omtrent het gedrag (VOG) aangevraagd bij een aanmelding.