Hou je van sporten en spellen?

En vind je het leuk om tegen jongeren te spelen?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie: Welnúh

Contactpersonen: Jelle Rijssemus en Lars van den Sigtenhorst
Website: www.welnuh.nl

Vacature

Voor onze jongerenruimte ‘Onze JOP‘ zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden iets te beteken voor de jongeren in Maarn en Maarsbergen.

Doel van het jongerenwerk

Een gezellige open ruimte te bieden waarin jongeren kunnen samenkomen. Hier kunnen ze ontspannen en samen FIFA spelen, darten, tafeltennissen, tafelvoetballen, koffie drinken etc.
Jongeren kunnen ook samen met de jongerenwerkers een activiteit organiseren. De jongeren bedenken zelf hoe, wat, waar en wanneer. Met behulp van de jongerenwerkers leren ze zo zelf activiteiten ontwikkelen.

Openingstijden van de jongerenruimte

Woensdag:14.00-16.00 - 10 - 13 jaar; 19.30 - 21.30 13+

Donderdag:16.00-17.00 Alle leeftijden Sportmiddag

Maandag/Dinsdag/Vrijdag/ Zaterdag/ Zondag
Gesloten

Werkzaamheden

Tijdens de inloop zorg je voor de koffie, thee, gezelligheid, een beetje orde. Daarnaast kun je de jongeren altijd helpen bij de extra activiteiten die ze organiseren. Voorbeelden van activeiten die we de afgelopen tijd gedaan hebben:Filmmiddag
Tafeltennistoernooi
Meidenmiddag: knutselmiddag
Karten

Tijdsbesteding

Tijdens de openingstijden kunnen we altijd hulp gebruiken. Hoe vaak jij je wilt inzetten is aan jou. We vragen vrijwilligers wel minimaal 1 x in de twee weken aanwezig te zijn. Dit is ook leuker voor de band met jongeren.

Bijzonderheden

Kom gewoon een keer langs voor een bakje koffie of thee o