Voorzitter , secretaris en bestuurslid Stichting Kuntzinnige Vorming: Heuvelrug Muziekschool

Gegevens organisatie:

Organisatie: Stichting Kunstzinnige Vorming, verantwoordelijk voor de Heuvelrug Muziekschool
Contactpersoon: Hans Belderbos
Functie: voorzitter van het bestuur
Telefoon: 0647442308 
E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vacatures:

Voorzitter, secretaris en bestuurslid van het Stichtingsbesuur

Doel van de organisatie:

De stichting Kunstzinnige Vorming Heuvelrug laat muzieklessen verzorgen voor jong en oud in de regio Zuid-Oost Utrecht. Dit gebeurt door contact tot stand te brengen tussen docent en de cursist. Het doel van de Stichting is om de bewoners van de gemeente te inspireren tot muziekonderwijs.


Overzicht werkzaamheden:

De voorzitter houdt toezicht op het Stichtingsbestuur. Hij/Zij ondersteunt de bestuursleden bij het uitvoeren van hun taken. Daarnaast houdt hij/zij toezicht op het verloop van de bestuursprocessen binnen het bestuur en leidt de vergaderingen. Tevens worden de vergaderingen die in het kader van de samenwerkingsovereenkomst met de docenten worden gehouden, door de voorzitter geleid.

De secretaris notuleert bij de vergaderingen van het Stichtingsbestuur. De secretaris is aanspreekpunt voor juridische zaken inclusief ( inboedel, verzekeringen en verplichte registraties ( zoals KvK e.d. ). Hij / Zij is bij aanstelling van nieuwe docenten verantwoordelijk voor het opstellen van de individuele overeenkomsten met daarbij behorende verklaringen en diploma's. Hij / Zij volgt actief de PR en website. Ook werkt de secretaris nauw samen met de commissie Muziek naar de basisschool.

Het bestuurslid is o.a. volgt actief de website en is verantwoordelijk voor het bewaken van de huisstijl en andere PR-zaken.

Bijzonderheden:

Als u belangstelling heeft voor bovengenoemde vacatures kunt u contact opnemen met de voorzitter van het bestuur, Hans Belderbos
Mobiel nummer: 0647442308
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.