Maatje voor wandelen met hond in Driebergen

Gegevens organisatie:

Organisatie: Kwintes
Contactpersoon: Fieke Pennings
Functie contactpersoon: coördinator vrijwillige inzet
Adres: Laan van Vollenhove 3213
Postcode/plaats: Zeist
Telefoon: 0650896951
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Website: www.kwintes.n l

Vacature:

samen wandelen met de hond ( vrouw)
Lieve zachtaardige zorgzame vrouw met klein netwerk, zoekt een maatje om samen met de hond (bos)wandelingen te maken. Zij is 53 jaar. Zij heeft zelf een hond.

• Houd jij van wandelen met de hond en samen een terrasje pakken?
• Heb jij tijd om iedere week af te spreken?
• Ben jij tussen de 40 en 55 jaar?

B. woont in Driebergen en heeft zorg om haar eigen gezondheid en is mantelzorgster voor haar moeder. Er even tussen-uit en iemand nieuws leren kennen is erg belangrijk voor haar.

Spreekt deze vacature jou aan? Bel of mail voor een kennismakingsgesprek over vrijwilligerswerk met Fieke Pennings, coördinator vrijwilligerswerk.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06- 508 96 951

Doel van de organisatie:

Kwintes ondersteunt mensen met een (langdurige) psychiatrische kwetsbaarheid of psychosociale problemen bij hun herstelproces. Kwintes werkt met jouw talent aan goede zorg. Daarbij staat de relatie centraal en werken we vanuit menselijke gelijkwaardigheid, veiligheid en wederzijdse respect.
https://www.kwintes.nl/

Omschrijving van de werkzaamheden:

Samen met de hond wandelen en gezellig praten. Misschien af en toe een terrasje pakken. Er wordt van je verwacht dat je samen afspraken maakt over de dag en de tijd, tevens helder communiceert over verwachtingen die je hebt.

Bijzonderheden:

Kwintes biedt jou een zinvolle tijdsbesteding, een –nieuwe- uitdaging en onvergetelijke ervaringen in een maatschappelijke organisatie waarin de mens centraal staat.
Als vrijwilliger maak je deel uit van een enthousiast en gezellig team en krijg je een vaste contactpersoon. Daarnaast kun je vrijblijvend kiezen voor bijeenkomsten en cursussen zodat je met plezier je vrijwilligerswerk doet.
Je bent WA verzekerd tijdens het vrijwilligerswerk.