Doe mee aan de Dag van de Mantelzorg 2017

Organiseer een leuke activiteit voor mantelzorgers!

mz foto 1

Organisaties, ondernemers en inwoners word gevraagd mantelzorgers in het zonnetje te zetten!

Wanneer?

In de week van 6 tot 12 november. De landelijke Dag van de Mantelzorg is op 10 november en op de Heuvelrug is gekozen voor de week van de mantelzorg.  

Publiciteit

De activiteit die je organiseert, wordt vermeld in de extra editie van het mantelzorgblad VoorElkaar en in de krant! Meld de activiteit in verband met de planning vóór 15 september aan met het aanmeldingsformulier en mail dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Budget

Dit jaar kunnen maatschappelijke en vrijwilligersorganisaties en inwoners die een activiteit organiseren voor mantelzorgers een financiële bijdrage  aanvragen. Aanvragen is heel simpel. De voorwaarden staan in het aanmeldingsformulier. Dien de aanvraag in vóór 15 september.

Vragen?

Doorn/Maarn/Maarsbergen            Diana Stalenhoef             Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Driebergen                                Tineke Eendebak           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Amerongen/Leersum/Overberg     Bertine van den Bosch    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.