Welzijn Driebergen

Het team van sociaal makelaars in Driebergen bestaat uit Tineke, Karin, Reyer en Aimed. Met dit team van sociaal makelaars ondersteunen we jong en oud met verschillende vragen op het gebied van welzijn.

De sociaal makelaars Jongerenwerk Reyer en Aimad runnen samen met een hecht team vrijwilligers jongerenruimte DJOI aan de Engweg. Zowel ‘s avonds als overdag zijn er openstellingen waar jongeren komen poolen, tafeltennissen, tafelvoetballen en voor een spelletje op de playstation of gewoon voor een kletspraatje. Zowel in de jongerenruimte als op andere locaties worden samen met (groepen) jongeren activiteiten georganiseerd zoals graffitiworkshops, poolwedstrijden of voetbaltoernooien.

Karin en Tineke zijn de sociaal makelaars volwassenen van het team. Zij koppelen waar nodig groepen mensen of organisaties aan elkaar op het gebied van welzijn. Organisaties en inwoners kunnen met hun vragen over vrijwillige inzet ook terecht bij Welnúh. Daarnaast werken zij  samen met inwoners, organisaties en de gemeente aan goede ondersteuning voor mantelzorgers. Een voorbeeld hiervan is het organiseren van een platform met als doel maatschappelijke organisaties te verbinden en versterken. Het team is een spin in het web voor inwoners, (vrijwilligers)organisaties en ondernemers.

Inloopmiddag bewonersintiatieven 

Inwoners uit Driebergen kunnen op woensdagmiddag in de bibltioheek in Driebergen terecht met vragen over het opstarten of voortzetten van bewonersinitiatieven. Dit kan gaan om het organiseren van een wijkfeest, sporten met jongeren, activiteiten voor ouderen of een zwerfvuilactie. Tineke of Karin, sociaal makelaar van Welnúh, zal iedere woensdagmiddag van 14.00-17.00 uur te vinden zijn in de Bibliotheek op de Buzziburglaan. Ook kunt u hier terecht als u meer wilt weten over mijnbuurtwelzijn.nl. Op deze site kunt u kennis maken met uw buurtbewoners, buurtinitiatieven en activiteiten. 

Samen met andere organisaties pakken we initiatieven op die het leven in het mooie Driebergen makkelijker en leuker maken. Woon je in Driebergen en wil je meer weten over wat je voor je buurt kunt betekenen neem dan contact met ons op!

Volg ons via Facebook om op de hoogte te blijven.

Sociaal makelaar Volwassenen

Tineke Eendebak

Karin Dingemans

Sociaal makelaar Jongeren Reyer Vos
Jongerenwerker Aimad Ezanagui