Welzijn Leersum

Wij zijn Joep, Marianne en Bertine. Wij dragen in Leersum, Amerongen en Overberg zorg voor een aantal belangrijke (welzijns) taken. Waarvoor kun je bij ons nu precies terecht?

Wij zijn een spin in het web voor inwoners, (vrijwilligers)organisaties en ondernemers. Samen met andere organisaties pakken we initiatieven op die het leven in één van deze drie mooie dorpen makkelijker en leuker maken. Woon je in Leersum, Amerongen of Overberg denk dan met ons mee over hoe jij jouw buurt leuker kan maken!

Samen met vrijwilligers zorgen Joep en Marianne voor het draaien van de jongerenruimts The Lounge in Leersum en Joep doet dit voor de Time-Out in Amerongen. Hier kunnen jongeren van 10 tot 21 jaar bijna elke dag langskomen voor een kopje koffie, potje poolen of een babbeltje. Ook zoeken zij als sociaal makelaar de jongeren op straat op. De jongeren hebben ook de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de Werkcoach. Deze helpt jongeren bij het zoeken naar werk.

Bertine is sociaal makelaar Volwassenen in Amerongen, Leersum en Overberg. Zij zorgt voor verbinding en ondersteuning van inwoners, organisaties en buurten. Ook geeft zij vorm aan de ondersteuning van de vrijwillige inzet en mantelzorg. Organisaties en inwoners kunnen terecht met vragen over vrijwillige inzet. Zij neemt ook samen met collega's Heuvelrugbreed initiatief om vrijwillige inzet en de ondersteuning van mantelzorg te verbeteren.

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven en mee te kijken met alle gebeurtenissen.

Jongerenwerker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jongerenwerker Joep van Dam
Sociaal makelaar Volwassenen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.